Våra tjänster

Tandläkare Stefan Ohlsson erbjuder ett brett urval av tjänster inom estetisk tandvård. Här har vi sammanställt kortfattad information om vår verksamhet. Har du några frågor, kontakta oss via e-post eller telefon.

Tandimplantat

Tandläkare Stefan Ohlsson har arbetat med tandimplantat i över 20 år och hjälper människor att hitta lösningar som känns och ser naturliga ut. Våra implantatsystem kommer från Astra Tech och har utvecklats genom många års forskning inom fältet.  Tandimplantaten skräddarsys för en optimal upplevelse och innebär en permanent lösning på dina problem med skadade eller tappade tänder.

Läs gärna mer om hur det går till att sätta in tandimplantat.

Porslinskronor

Med porslinskronor åtgärdar vi effektivt spruckna, avslagna och missfärgade delar av din tandrad. De används även med fördel vid kraftigt slitage som kan ha uppstått till följd av:

 • Tandgnissling
 • Erosion
 • Ätstörning

För perfekt resultat specialtillverkas kronorna för varje kund. Porslin av hög standard garanterar att implantatet blir närmast omöjligt att skilja från dina egna tänder.

Porslinsfasader

Porslinsfasader används vid skador eller andra problem med framtänderna. Den skonsamma metoden innebär minimal slipning och ger, tack vare det tunna porslinsmaterialet, ett naturligt slutresultat.

Tandblekning

Det finns många skäl till att tänderna gulnar med åren. Exempelvis kan kaffe, alkohol och olika sorters mat påverka tändernas utseende avsevärt. Det innebär inte nödvändigtvis några problem ur ett hälsomässigt perspektiv, men kan för somliga ändå upplevas ytterst påfrestande. Lösningen är en enkel tandblekning, utförd av någon med kunskap inom området.

Vår tandhygienist, Camilla Leander, har hjälpt många människor att återfå sina vita tänder genom så kallad hemblekning. Det går till på följande vis:

 1. Under ett besök på kliniken gjuter vår tandhygienist tandskenor avsedda för dig.
 2. Du sover med skenorna i några nätter. Exakt hur länge beror på hur kraftig blekning du är i behov av.

Metoden är effektiv och trygg jämfört med andra alternativ, då processen överses av en expert inom fältet.

Tandhygienist

Utöver tandblekning utför tandhygienisten följande tjänster:

 • Diagnostisering och behandling av:
  • Tandlossning
  • Tandsten
 • Information om skötsel av dina tänder

Tandläkarskräck

Lider du av tandläkarskräck? Vi är medvetna om hur påfrestande detta kan vara och gör vårt yttersta för att bidra till en situation som är hanterbar för dig. Vår tandhygienist har lång erfarenhet av att arbeta med personer som lider av tandläkarskräck. Vid behov kan hon hjälpa dig att bearbeta dina känslor inför ett tandläkarbesök. Informera om eventuell tandläkarskräck i samband med att du gör din tidsbokning.

Vägledning

Upplever du dig vara i behov av någon sorts estetisk tandvård, men är osäker på exakt vilken typ av behandling som är rätt för dig? Tveka inte att kontakta oss för en konsultation. Beskriv bara din situation så ser vi till att hitta den bäst lämpade lösningen.

Välkommen till Tandläkare Stefan Ohlsson. Vi tar emot patienter från hela Skåne samt Köpenhamn.

Boka tid